SISUSTUSNIKSIT: ELFA-HAASTE!
KUTSUKILPAILU BLOGGAREILLE.

Olemme kutsuneet muutamia bloggareita kirjoittamaan omasta Elfa-toteutuksestaan harrastuksiin, puutarhanhoitoon, keittiöön, autotalliin tai muihin säilytystarpeisiin liittyen. Tulokset nähdään pääsiäisestä alkaen!

Kutsutuille »

Äänestä suosikkiasi Elfa-toteutuksista 6.5 mennessä. Äänestäneiden kesken arvotaan 500€ Elfa -lahjakortti.


Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä:
Taloon yhtiöt Oy, Maisterinkatu 9-11 , 11101 Riihimäki Y-tunnus: 1870108-3

2. Osallistumiskelpoisuus:
Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.

3. Osallistumisaika:
Osallistumisaika alkaa 4.4.2016 ja päättyy 6.5.2016 klo 12:00. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.  Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

4. Kilpailuihin osallistuminen:
Kilpailuun voi osallistua internetissä osoitteessa www.sisustusniksit.fi sivustolta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Henkilö voi osallistua kilpailuun vain yhden kerran poislukien yleisöäänestys johon voi osallistua kerran vuorokaudessa. Kilpailu ei ole Facebookin tai muun ulkoisen palvelun sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa Järjestäjän kilpailujen käyttöön, ei kolmansille osapuolille.

5. Palkinnot:

Blogikilpailu ja yleisöäänestys:

Blogikilpailun palkintona on 500€:n lahjakortti Taloon.com verkkokauppaan eniten ääniä saaneelle kirjoituksella. Lisäksi kunniamainintoina voidaan jakaa muita pieniä tuotepalkintoja. Tuotepalkinnoista järjestäjä maksaa arpajaisiin liittyvät verot. Yleisöäänestyksessä äänestäneiden kesken palkintona on 500€ lahjakortti Elfa-tuotteisiin Taloon.comissa. Palkintoja ei voi vaihtaa, siirtää toiselle henkilölle tai muuttaa rahaksi.

6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen:
Kilpailun järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä heidän ilmoittamiinsa sähköpostiosoitteisiin. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai postitettu palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

7. Järjestäjän vastuu:
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa:
Kunkin kilpailuun osallistuneen antamaa sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseksi, mikäli osallistuja kieltää suoramarkkinoinnin lähettämisen. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan etunimi, sukunimi ja paikkakunta kilpailun järjestäjän Facebook- ja verkkosivulla.

9. Immateriaalioikeuksien siirtyminen:
Kilpailuun osallistuvat kirjoittajat omistavat kaikki oikeudet kirjoituksiinsa ja julkaisuihinsa, mutta luovuttavat Taloon.comille oikeuden käyttää kilpailuosallistumiseensa liittyvää materiaalia Sisustusniksit-kampanjan yhteydessä sisustusniksit.fi sivustolla ja Taloon.comin hallitsemissa sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä korvausta. Tämä immateriaalioikeuden käyttöoikeuden luovutus koskee vain nimenomaista kilpailuosallistumisjulkaisua ja siihen liittyviä kuvia ja tekstiä tai niiden osia, jotka osallistuja on ilmoittanut kilpailun järjestäjälle. Kampanjaan osallistuja voi pyytää materiaalinsa poistamista kampanjasta niin halutessaan sähköpostitse, jolloin järjestäjän on poistettava viipymättä kyseessä oleva materiaali kaikista kanavista, joissa se on julkaistu.